Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

                                                   

DE 10 HÅRBUD 

Udred altid dit hår ordentligt igennem FØR du gør det vådt og vasker det. Husk altid at 
'holde igen' i det øverste hår, når du udreder dine længer. Se eventuelt vores videoklip om korrekt vask, udredning og styling.

II Balsam er et MUST hver gang du vasker eller gør dit hår vådt. Mange tror fejlagtigt at håret bliver svært at style og klaskende, hvilket ikke er korrekt. Ikke alene for at få et sundt og blødt hår, men også for at lukke hårets beskyttende skållag som eksempelvis beskytter mod varme. I særdeleshed ved brug af Hair Extensions kræves der balsam hver gang du gør dit hår vådt - også selvom du ikke vasker det. Brug dog udelukkende balsam i dine længder og spidser, og aldrig i hovedbunden eller på trenser eller limbaner.

III Saml håret i en blød fletning eller en høj hestehale når du går i send. Så undgår du at håret bliver rodet for meget rundt i løbet af    natten samt filter og ugler i nakkehåret. Gå aldrig i seg med vådt eller fugtigt hår. Sover du på et pudebetræk af bomuld så overvej at skifte til et silke betræk istedet. Det siges både at hjælpe på dit hår og din hud på grund af at silke ikke absorberer fugt fra hud og hår som bomuld gør.

IV  Klor- og saltvand kan misfarve håret hvis skællaget er åbnet. Sørg derfor altid for at tage noget balsam i håret før badning for bedst mulig beskyttelse. Det vil også gøre din udredning langt nemmere når du efterfølgende går i bad. Grunden til at dit hår får et grønligt skær er, at der sker en kemisk reaktion. Kloren får metallerne i poolvandet til at oxidere og blive grønne. Det er både blondiner, brunetter og rødhårede, som kan få det grønlige skær i deres hår ved at være i klorvand. Jo lysere dit hår er, desto nemmere har det ved at opfange det grønne skær. Hvis du er uheldig og oplever at dit hår får et grønligt skær, kan du bruge en silver shampoo, som trækker det grønne skær ud af håret.

Beskyt altid håret før styling. Brug altid varmebeskyttende produkter inden du føntørrer, glatter eller krøller. Pas også på temperaturen på dine varmeredskaber. Man anbefaler en maximal temperatur på 185 grader, for mindst mulig negativ påvirkning af dit hår. 

VI Den rigtige børste! Metalbørster er er et abosulut NO GO! Brug istedet naturlige materialer, eksempelvis børster af vildsvinehår.
Dit eget hår er ligesom vildsvinehår, opbygget af keratin og på denne måde undgår du mekanisk beskadigelse. En anden fordel er, at du vil mindske sandsynligheden for statisk elektrisk hår. 
Når du børster håret skal du altid starte med at redde dit hår ude fra og ind / nedefra og op. Du starter altså altid med dine spidser og arbejder dig langsomt op, mens du holder fra i det øverste hår. På denne måde undgår du at dit hår filtre mere end højest nødvendigt, samt at du ikke knækker håret.

VII Creme virker på andet end tør hud,- så er dit hår tørt eller kruset, kan en lille smule creme i spidserne/enderne faktisk fjerne den statiske elektricitet, samt fugte dit hår på helt samme måde som en dyr hårolie. Så fordel lidt creme, hvad enten det er ansigtscreme eller bodylotion mellem dine hænder, og fordel det i spidserne.

VIII Hvis du vil have langt og sundt hår, kræver det en tur i frisørstolen med jævne mellemrum. Hovedreglen er, at der skal gå ca. 3 måneder mellem hver klipning. Det varierer naturligvis fra person til person, men lad din frisør vejlede dig i hvad dit hår har behov for.
Har du Hair Extensions, så få din Extension frisør til at klippe dine spidser hver gang du får flettet eller limet dit hår op. Dit hår vil elske dig for det!

IX Hårkur, hårkur, hårkur...forvandler dit tørre, krusede hår til noget blødt og lækkert. En hårkur har en plejende og fugtende effekt på håret, og du vil ofte kunne mærke og se resultaterne straks efter brug. Der findes flere typer af hårkure, men prøv vores TangleKiller balsam, som er særdeles velegnet til en månedlig hårkur. Resultatet? Et blødt, lækkert og skinnende hår, så blødt som smør og lige til at udrede. Faktisk findes der også mange gode hårkure du selv kan lave. Klik her hvis du vil forsøge dig med lidt hjemmebryg.  https://www.dreammodels.dk/hjemmelavede-haarkure/

Vitaminer, mineraler, olie og varieret kost, er den sikreste vej til et smukt og velplejet hår. Både dit indre og dit ydre nyder godt af dine sunde kostvaner, og det afspejler sig på mere end vægten. Prøv selv i 1 måned, og se/mærk den store forskel det gør ved dit hår og din hud. Sørg for at få masser af det sunde fedt, fx i fisk, nødder m.m. Som supplement kan du tage b-vitamintilskud, som kan være med til at styrke håret ved daglig indtagelse.

https://thehairlust.com/products/hairlust-gummies
https://www.sugarbearhair.com/
https://www.orthomol.com/en

                                                  


SMUKT OG NEMT BOHEMEHÅRSno dit hår lynhurtigt op med nedenstående step-by-step guide: